KADROMUZ

BÜLENT YILMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

1991 Yılında Ordu´nun Perşembe ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimi Beyli İlk/Ortaokulunda tamamladıktan sonra Ordu Lisesi´ni okul 3.sü olarak bitirdim. 2013 yılında Giresun Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olup Van/Bahçesaray ve Erzurum/Karayazı´da yaklaşık 8 sene görev yaptım(Bahçesaray/Doğanyayla İlkokulu Sınıf Öğretmenliği ve Okul Müdürlüğü, Bahçesaray Orta Okulu Müdür Yardımcılığı,Bahçesaray Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı, Vekaleten Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü,Karayazı/Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmenliği ,Karayazı Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı ve Kurum Müdürlüğü).Tepealan İlkokulunda okul müdürü olarak görev yaptım. 24.10.2023 tarihinde okulumuza müdür olarak göreve başladım.

E-Posta